11-02-12

kampioenviering stad scherpenheuvel 10/02/12 + training 11/02/12

Het stadsbestuur en de sportraad van Scherpenheuvel-Zichem organiseerde gisteren 10/02/12 hun kampioenviering en omdat onze dochter brabantskampioen trampoline was geworden in 2011 waren wij uitgenodigd;

Tijdens de kampioenenviering worden de sportkampioenen van het voorbije jaar in de bloemetjes gezet.

Zoals altijd ontvangen we ook nu weer enkele boeiende gastsprekers namelijk, Ives Verbruggen (mountainbiker, wereldkampioen 24 uren solo Masters 1) en Bert Longin (autopiloot, recordhouder aantal overwinningen 24 uren van Zolder). Onze derde gastspreker Kris Wauters (muzikant en autopiloot) kan helaas niet aanwezig zijn wegens andere verplichtingen.

Dit alles wordt muzikaal ondersteund door de groep ‘Bettens and band’ en vindt plaats onder de deskundige leiding van wielercommentator Michel Wuyts.

na deze mooi show die nooit verveelde was er een receptie , daar zijn we natuurlijk aan de praat geraakt en hebben enkele glazen wijn gedronken.

vanmorgen om 8.3O vertrokken bij een temperatuur van - 13 brrr voor een straf training man man het liep van geen meter de alchohol zekers  toch een 1Okm op 1.07.2  gedaan pffffff

foto's en filpmjes volgen later

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

;

10:27 Gepost door gerry vermeylen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.